Egyetemisták! Milyen nyelveket beszéltek, milyen szinten és van róla papírotok?
Figyelt kérdés
Légyszíves írjatok szakot is! : )2013. dec. 29. 18:06
1/9 anonim válasza:
Elsőéves vagyok pszichológián, németből van egy felsőfokúm, angolból pedig nyáron teszem majd le, szintén felsőt :) Szeretnék majd megtanulni még egy nyelvet jövőre.
2/9 anonim válasza:
Gépész (levelezőn) - angol (felsőről van papírom, annál jobban megy), német (középről van papírom, hát jó ha tudok középszinten), ezeken kívül kicsit tótul meg szerbül. És tervben van vagy az olasz vagy a spanyol, amint az egyetem befejezésével felszabadul némi szabadidőm.
3/9 anonim válasza:
bölcsészkaros vagyok, magyar szakos, felsőfokú francia és középfokú angol.
4/9 anonim válasza:
Angolból épp várom a C2 vizsgaeredményt.
Német és spanyol középfokom van.
Oroszul és japánul már nagy nehezen eltudom olvasni a regényeket, de még nincs vizsgám belőlük.
Letölthető szótanító programok nem tűntek elég hatékonynak így csináltam sajátot.
Mérnökinformatikát tanulok.
5/9 anonim válasza:
mérnökinformatika: angol, német C1+, japán középfok körül.
6/9 anonim válasza:
Angol felsőfok, valamint spanyolul tudok sört venni, egyébként orvosi.
De kicsit csalóka ez a kiírogatósdi, mert a nyelvtudásával az szeret dicsekedni, akinek van. :-D
7/9 A kérdező kommentje:
Igen, egyetértek az utolsóval! :D
Mindenesetre gratulálok minden kommentelőknek, szép eredményeket értetek el eddig.
2013. dec. 30. 20:45
8/9 anonim válasza:
Miért kellett lepontozni (első vagyok)?
9/9 A kérdező kommentje:
Én zöld kezet adtam: Szerinted a válasz hasznos.
2014. jan. 1. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!