MINDENLÉBENKANÁL kérdése:
Hogyan lehet megtanulni egy teljesen idegen nyelvet rövid idő alatt? (egy év alatt)
Figyelt kérdés
Számomra teljesen idegen nyelv#idegen nyelv #nyelvtanulás rövid idő
2013. dec. 15. 18:28
1/9 anonim válasza:
Sehogyan, makogni max megtanulhatsz ragozni,tagolni,helyesen beszélni 100%hogy nem tanulsz meg egy év alatt sem Te sem más
2/9 anonim válasza:
Az átlagosnál nagyobb akaraterővel, az átlagosnál nagyobb erőnléttel, az átlagosnál jobb kapcsolatokkal, az átlagosnál több pénzzel, az átlagosnál logikusabb és megfontoltabb gondolkodásmóddal és beleérző képességgel.
Szerintem ennél nem kell több.
3/9 anonim válasza:
Ja meg az átlagosnál több ráéréssel.
4/9 A kérdező kommentje:
Az átlagosnál több mindennel, amit felsorltatok kb. mennyi idő?
2013. dec. 16. 11:16
5/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen szinten.
Szerintem nagyon érdemes lenne kipróbálnod az Assimil cég
könyveit. Én ezekkel tanultam a legtöbbet.
6/9 A kérdező kommentje:
??
2013. dec. 21. 01:22
7/9 A kérdező kommentje:
Assimil?
2013. dec. 21. 01:24
9/9 anonim válasza:
Attól függ melyiket. Légyszíves rebegd el nekünk, mert franciául vagy kínaiul pl. sokkal könnyebb mert a google-be beírsz valamit akkor ki is ad valami olyan nyelvűt, ellenben például a kecsua vagy az óangol nem gyakori nyelv...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!