A német nyelvet hogyan lehet könnyen megtanulni? Szavakat meg a névelőket meik női és hogy meik férfi.
Tetszik ez a kérdés, de nem lehetne a címét átírni? "meik női és hogy meik férfi" ettől mindig agybajt kapok, amikor ide jövök. :$ És "férfi, női" szó/névelő nincs is.
Nem akartam ezt ideírni először, de hát...
"és már a kivételeket is naggyából tudom. :))"
Ugye gondosabban fogod tanulni, mint a magyart annak idején?
Jó lenne, ha a gyakorkérdések hu nem velem levelezne. A nekem küldött üzenetre fordított időt arra is fordíthatta volna, hogy kijavítja a címben a meik szót. Nem vagyok hülye, tudom a szabályzatot.
De nem muszáj nekem ide járni.
És nem kevertem semmit az önreklámozással. El Mexicano kérdéseinek törölgetésére fordított időt is lehetett volna fordítani arra, hogy a pontatlanul megírt kérdéseket kijavítsuk. El Mexicano segítő szándékkal "reklámozta" önmagát, és annak amúgy itt a moderátoroknak semmi köze, hogy az ő saját oldalát linkelte be a nyelvtanulóknak segítségül, vagy nem. Kár, hogy olyan emberek üzemeltetik az oldalt, akiknek lövésük sincs az idegen nyelvek témához.
Hát, lehetséges, hogy én is törölni fogom a regisztrációmat. Egyébként naponta nézem itt a kérdéseket a Nyelvtanulás topikban, hetente azt az 1 rosszul feltett kérdést aztán hatalmas munka lenne kijavítani.
Majd biztos lesz más helyettem, aki segít itt a nyelvtanulóknak, a viszontlátásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!