Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek mi a tökéletes...

Szerintetek mi a tökéletes nyelvtanulás titka? Mi a tökéletes nyelvtanulási módszer?

Figyelt kérdés
2013. nov. 14. 19:46
1 2
 11/12 anonim válasza:
A pimsleur a legjobb szerintem. Észrevétlenül megtanulod a ragozásokat pl spanyolból. Amikor már magamtól kellett, sőt még most is kell, na az már nem megy olyan könnyen. Ideig óráig emlékszem rá, de ... Szóval a jelen időt rendesen átvettem a Pimsleurral és az kitörölhetetlenül ott van a fejemben. Csak ajánlani tudom.
2013. nov. 15. 20:58
 12/12 A kérdező kommentje:
Lehet beszerzek akkor a Pimsleur-ből egy németet, meg svájci németet :) Az angolt meg tudtam tanulni sok év hosszú kínlódás után, mert őszintén megmondva, az ember nem sokra megy vele, ha megtanul egy anyagrészt, dolgozatot ír, aztán elfelejti. Ez így nem nylevtanulás!
2013. nov. 15. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!