Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Meg lehet tanulni egy nyelvet...

Meg lehet tanulni egy nyelvet a nulláról önállóan internetről?

Figyelt kérdés

Tele van a net ingyenes nyelvoktató anyagokkal, részletesen le van írva minden stb.

Szerintetek meg lehet így tanulni egy nyelvet? Tanár nélkül?

2013. nov. 8. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, én is így csináltam, és olvasással, mára 29 ezres szókincsem van :)
2013. nov. 8. 15:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Minden lehetséges, elhatározás és kitartás kérdése az egész.

Tény, hogy rengeteg (akár ingyenesen elérhető) tananyag található a neten, sokhoz érthető leíás is társul, ami segíti a megértést. Ha kellően koncentrálsz és megérted ugyanazt éred el, mintha tanár magyarázta volna.

Mindig rövig, kis célokat tűzz magad elé, így hamar jön majd a sikerélmény, ami még több lendületet ad a folytatáshoz.

Ha elérsz arra a szintre, hogy el tudod mondani mit akarsz, meg tudsz érteni másokat, akkor már kereshetsz is levelezőpartnereket, akikkel később találkozhatsz is, így élesben is gyakorolhatod a nyelvet. De ne azonnal akard, először az alapokat tanuld meg, juss el egy biztos szinrte.

Kitartás, kitartás, tanulás, tanulás, tanulás... :)

2013. nov. 8. 16:53
 3/4 Vörösnefelejcs ***** válasza:
Meg. Ha mindennap csinálod.Úgy értem, hogy sokat. Heti egy óra, az semmi.
2013. nov. 8. 16:57
 4/4 anonim ***** válasza:
persze, ha kitartó vagy :)
2013. nov. 8. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!