Mennyi idö alatt juthatok el nulláról német középfokra othoni tanulással?
Figyelt kérdés
Autodiktata módon, a kèsöbbiekben esetleg tanárrar, napi kb. 1,5-2 óra ráfordìtással?2013. júl. 24. 16:13
1/2 anonim válasza:
Ezt mi honnan tudjuk?
Milyen könyvből tanulsz?
Az otthoni tanulás mit jelent?
Mennyi szót tanulsz meg?
Hogy megy a nyelvtan?
Nekem pl. nem gond, mert valahogy jön belém a tudás, mint egy száraz szivacsba a víz.
Viszont nincs hang anyagom elég.
2/2 haruharu válasza:
ismered a kreatív nyelvtanulásos módszert? most kezdtem el vele a németet, és nagyon egyszerűnek tűnik, csak egy kicsit borsos az ára... viszont szerintem érdemes beruházni egy csomagra, a nullától-középfokig készít fel, és napi 1 óra tanulással nagyjából 1 év alatt megvan, de van olyan aki ugyanezzel a csomaggal, csak más nyelvet tanult meg 2-3 hónap alatt, szóval érdemes megpróbálkozni vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!