Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen jól használható kínai...

Milyen jól használható kínai nyelvkönyvek vannak?

Figyelt kérdés
Lehetőleg amit emberi áron (10 alatt) idehaza be lehet szerezni, valóban önálló tnauláshoz is használható (szóval legalább egy erős alapfokra el lehet jutni vele), és persze magyarul van.
2009. nov. 15. 11:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom, hogy itthon meg tudod-e venni... Jing-heng Sheng Ma írta, Modern Chinese Grammar: A Practical Guide.

Nekem ez van meg. Amazon.com-ról meg tudod rendelni, de mondjuk angolul van. Viszont szerintem nagyon jó könyv, rengeteg nyelvtani dologról van benne szó + ilyen kultúrai dolgokról is.

Ehhez lehet venni még munkafüzetet meg tankönyvet, a tankönyvből ugye tanulod az új szavakat stb., a munkafüzetben meg az írásra is elég nagy hangsúlyt fektetnek (ja és választhatsz h tradicionális vagy egyszerűsített írásjeleset veszel)

Remélem segítettem:)

Ja és még valami, van egy weboldal, a chinesepod

ezért fizetni kell, de van egy olyan 1 hetes próbaidőszak.

általában ilyen podcastocat tesznek fel, teljesen kezdő szinttől is, szerintem nagyon szórakoztató, ÉS rengeteget tanulhatsz is belőle, szerintem nézd meg:)

2011. márc. 14. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!