15 éves srác vagyok akinek minden álma megtanulni angolul. Van egy kis pénzem pontosabban:139. 000 forint. Ezt az angol tanulásra szeretném szánni. Gondoltam hogy magántanárhoz járok. Milyen szintet lehetne elérni ennyi pénzel?
Figyelt kérdés
4 éve tanulok angolul az iskolában a nagyon alapdolgokat tudom csak.Kiváncsi vagyok,hogy milyen szintet tudok elérni ennyi pénzel a magántanárnál.Esetleg ha tudtok tippeket a nyelvtanuláshoz kérlek osszátok meg velem:)2013. okt. 30. 16:02
11/15 anonim válasza:
12/15 anonim válasza:
Én az angol tudásom felét internetről, filmekből, könyvekből és zenehallgatással "szereztem meg" magamnak. És, mivel még most is rengeteg angol szövegű zenét és filmet hallok/látok, ugyanúgy szinten tudom tartani. Szerintem ezek olyan apróságok, amikkel kisebb-nagyobb fejlődést el tudsz érni.
Sok sikert! :)
13/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat:)
2013. nov. 1. 18:46
14/15 anonim válasza:
Szerintem csináld azt hogy menny ki 1 évre külföldre és ott tanulj meg angolul. Nagypapám is ezt csinálta régen és most is tud folyékonyan németül. De lehet hogy hülyeséget mondok és remélem nem fog egy okoska sem rámszálni.
15/15 anonim válasza:
keress barátokat, akik angolul beszélnek, vannak klubbok is, kiréndulós idegennyelvű társaságok, könyvtárból kölcsöönözz nyelvkönyveket és aktuális angol nyelvű folyóiratokat, nézz filmeket, és nézd vissza őket, fordítással, netes gyakorló nyelvleckék, nyelvtannak van bibliája, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!