Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angolosok segítséget kérek az...

Angolosok segítséget kérek az alábbi feladat megoldásában?!

Figyelt kérdés

What do you think the question was?

1. I suppuse you are right. Thanks for the advice.

2. You don't say so?

3. Let me see. I make it about ten to five.

Nem tudom mennyire érthető(?) mit szeretnék, a lényeg, hogy olyan kérdéseket kell írni, melyekre ezek lehetséges válaszok.

Köszönöm a segítséget!

2013. okt. 21. 18:05
 1/7 A kérdező kommentje:
*suppose elnézést az elírásért!
2013. okt. 21. 18:06
 2/7 Vörösnefelejcs ***** válasza:

1. You should learn English.

2. This execice is awful...

3. When will you make the dinner?

Honnan vannak ezek a válaszok? Nem tudok belehelyezkedni... te írtad őket? Nincs olyan, hogy you don t say so.... you don t say van. Elvben. Hátha valaki még beköszön.

2013. okt. 21. 20:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, de mondom, KÉRDÉSEK kellenek, amire ezek válaszok, szóval maximum az utolsót tudom felhasználni. Egyébként nem én írtam, hivatalos oldalról leszedett feladatok között volt, a tanáromtól van. Mindegy, azért köszönöm szépen, igazából nem tartom magam rossznak a nyelvből, de ez a feladat rajtam is kifogott.
2013. okt. 24. 16:45
 4/7 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Értem, hogy mit akartál, de az advice (tanács) nem kérdőmondat, ha azt köszönik meg.

Sorry. :)

2013. okt. 24. 18:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudom, de én arra gondoltam, hogy például ez lehetne jó: What do you think about taking it back to the shop? (Mondjuk egy olyan helyzetben, ha valami elromlik...) Ez tanács végül is, de kérdés is egyben, szerinted jó?
2013. okt. 24. 19:01
 6/7 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Figyu. Én nyelvtanár vagyok, de angolul csak beszélek, nem a szakom.

Én elfogadnám. :)

2013. okt. 25. 07:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm még egyszer :)
2013. okt. 25. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!