A Google fordító jó angol szavak tanulására?
Figyelt kérdés
Csak szavakra gondolok, nem mondatokra.2013. okt. 21. 11:52
2/7 anonim válasza:
jó, de előfordul néha, hogy hülyeséget ír ki, pl: állítsd magyarról angolra, és írd be, hogy kinézet
3/7 anonim válasza:
Nem igazán. Pl. ha több jelentése van egy szónak,
azt nem mutatja
4/7 anonim válasza:
Én szeretem. Bár nem szótár viszont sok mindent tud. Főleg androidon használom sokat. Úgy kamerával le is fényképezheted a szöveget vagy be is mondhatod amit le akarsz fordítani. Fel is olvassa amit beírsz szóval nagyon hasznos kis eszköz lehet ha jól használod. Persze nem tökéletes minden esetben de jobb a semminél...
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Szerintem meg nem. (Tudom, kezdőként én is próbáltam, utána megértem elfelejteni a rosszul megtanultakat.)
Alap szinten lehet, hogy el lehet vele boldogulni, de ajánlatos minél előbb egynyelvű szótárra átállni.
Nekem eddig legjobban a vocabulary.com jött be, garantáltan a fejedbe veri a szavak összes jelentését. :)
Amúgy is: szavakat csak szövekgörnyezetben tanulunk.
7/7 anonim válasza:
Szavak tanulására jó, sőt még a rokon értelmű szavakat is elég jól tudja.
Viszont néhány esetben, ha mondatokat fordítasz, egy katasztrófa tud lenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!