Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Miért nem megy a listening?

Miért nem megy a listening?

Figyelt kérdés
Gyakorlom amgolból németből, de egxszerűen nem megy:S Nem értek semmit szinte:S:s Mit tehetek?? Félek az érettségitől:S Emelt szintet akarok angolból:( de így nem nagyon fog menni..
2009. nov. 11. 19:15
 1/2 anonim válasza:
100%
Általában mindenkinek ez megy a legnehezebben. Tesóm nemrég nyelvvizsgázott és ő úgy fejlesztette a listeningjét, hogy sokat hallgatott angol dalokat és figyelt a szövegre tudatosan meg persze jó az is, ha angolul nézel filmet! Érettségiig még van több, mint egy fél éved vagy kb annyi. Rengeteg idő! Én ilyenkor még el sem kezdetm rá tanulni, amikor én érettségiztem és mégis nagyon jól sikerült. Csak ügyesen és menni fog!;)
2009. nov. 11. 19:29
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

csak gyakorolni kell. nem baj ha az elején nem nagyon megy, majd belejössz.

nézz filmet angolul de úgy hogy angol felirattal. (pl. ha letöltöd...)

meg nézd a tévében a híradót angolul pl. napi fél óra CNN

egy idő után meg fogod szokni a hangzását és akkor már könnyebben megérted hogy mit mondanak.

2009. nov. 11. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!