Melyikre készüljek? Spanyol közép vagy angol felső?
Van már egy angol közép TELC nyelvvizsgám, és érettségihez szeretném a plusz 40 pontot ezért a felső kettőből kell egyet kihoznom..
Angol könnyebb, és lenne egy felsőfokom amit előbb-utóbb mindenképp szeretnék. Spanyol nehezebb és rosszabbul megy, de diplomához úgyis 2 nyelvvizsga kell majd.
Többnyire otthon fogok felkészülni rá, ti melyiket csinálnátok?
Melyiket hol a legkönnyebb csinálni? Ti hol nyelvvizsgáztatok és miért?
Köszi
A munkahelyek nagy részéhez elég a középfok, úgyhogy én minél hamarabb rástartolnék a második nyelvre, hogy az mindenképp meglegyen. Diplomáig valószínű, hogy még fejlődsz angolból anélkül is, hogy különösebben tanulnád, legalábbis a szókincsed, és akkor a spanyollal már nem is kell foglalkoznod, ha nem akarsz.
Én teszteket csinálnék online, mert az ingyen van.
Nekem két felsőfokúm van, amit elismernek, mert helyben csináltam a diplomámat (külföldön diplomáztam, na), úgyhogy vizságról nem sokat tudok, sajna. Viszont mindenképp olyan vizsgát keresnék, amit elfogadnak mindenhol, természetesen.
Amelyik könnyebben megy úgy érzed
Arra menj először
Igen, mindkettőre rá fogok hajtani tényleg csak a sorrend a kérdés :D
iagzából tapasztalat érdekelne ha van valakinek spanyol középpel kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!