Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » ECL vagy TELC angol felső?

ECL vagy TELC angol felső?

Figyelt kérdés
melyik könnyebb szerintetek,illetve korrektebb vizsga
2013. márc. 29. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát- Most írtak itt mindenféléket (a Telc-ről),

hogy nem jól pontoztak és pár ponton múlt

2013. márc. 29. 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem a TELC
2013. márc. 29. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Én ECL-en voltam és nagyon elégedett vagyok velük (az olaszt is ezzel tervezem). Korrekt feladatok voltak, semmivel sem nehezebbek, mint a gyakorló könyvekben, a szóbeli nagyon könnyű volt, nem szívattak, hozzánk illő témákat adtak (tehát pl egy lánynak nem kellett a fociról beszélni, ugyanakkor egy fiúnak sem a vásárlást adták).

TELC-el nekem az a bajom, hogy nagyon gyanús. Nem tudom máshogy elmondani, nem világos, hogy miért kell ceruzával írni, illetőleg túl sokan vannak azok, akiknek csak 1-2 ponton múlik az a nyelvvizsga, ECL-en ilyen nagyon nincsen. De ez személyes vélemény, lehet aztán nincsen semmi, csak véletlen.

2013. márc. 30. 09:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Az alapjan donts hogy milyen tipusfeladatok fekszenek neked jobban. En a telc-re eskuszom. Szerintem nem csalnak, ha akarsz irhatsz tollal is, viszont akkor nincs javitasi lehetoseged. Szobelinel is nagyon kedvesek voltak a vizsgaztatok, a magnonal is rendesek voltak. Joindulatbol nagyon sok fel pontot adtak, igy epp hogy meglett a 40%-os hatar. Az esszeirasnal se pontoztak szigoruan.

De ugyis azt fogja mindenki mondani, amin o volt...

2013. márc. 30. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!