Akinek négy nyelvvizsgája van az jónak számít nyelvekből? (két közép, két felső, angol és német)
Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 20:36
1/12 anonim válasza:
Szerintem igen.Már akik 3 nyelvet beszélnek középszinten azok is jónak számítanak.
2/12 A kérdező kommentje:
még "csak" 18 éves
2012. máj. 7. 20:41
4/12 anonim válasza:
Mi angol és német? Mi a másik kettő?
5/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat úgy értettem összesen 4 db nyelvvizsga.Akkor egyszerűbb ha azt mondom két felsőfokú?
2012. máj. 7. 20:45
6/12 A kérdező kommentje:
mert akkor már a két közép nem számít...
2012. máj. 7. 20:47
7/12 anonim válasza:
most jót nevettem :DDD
természetesen csak a két felsőfokú számít, nem mintha az a kettő nem lenne elég nagy teljesítmény.
8/12 A kérdező kommentje:
bocsi rosszul írtam :D négy db bizonyítvány az igaz de két felső a lényeg és köszi:)
2012. máj. 7. 20:51
9/12 anonim válasza:
Egyetértek, ez "csak kettő felsőnek" számít és szerintem az már bőven jónak számít, főleg 18 évesen.
Persze vannak ennél jobbna teljesítők is, jóval, de ez már egy szép teljesítmény.
10/12 anonim válasza:
Persze, hogy az!!! Én nagyon örülnék ha meglesz majd a két felsőfokú nyelvvizsgám 18 éves koromra, ez a cél, hát remélem sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!