Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek nem gáz ha rákérde...

Szerintetek nem gáz ha rákérdezek, esetleg megkérem?

Figyelt kérdés
Ebben a tanévben jött egy francia lektor a sulinkban, aki engem is tanít. Van francia nyelvtanulós szakkör, de nem tudok menni, mert nekem másik órám van akkor, de már beszéltem vele és azt mondta menjek nyugodtan. De mivel nem tudok akkor, viszont szükségem lenne a segítségére -a tanárom nem tud, mert nincs rám ideje-, így gondoltam megkérdezem esetleg máskor tudna-e rám fordítani időt.
2013. okt. 17. 22:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Azért egy diákot tanítani külön ingyen..hát. Esetleg átszervezni, hogy máskor legyen?
2013. okt. 17. 22:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem értem az ilyen kérdéseket. Miért lenne gáz, ha egy ilyen ártalmatlan kérdést felteszel?
2013. okt. 20. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!