Hol találhatnék magamnak angol levelezőtársa (ka) t?
A kérdésem arról szólna, hogy szeretnék olyan oldalt, vagy fórumot találni, ahol tudnék echte angolokkal, vagy angolul anyanyelvi szinten beszélőkkel kommunikálni. A google-t már néztem, de semmi hasznosat nem találtam, így esetleg akik már vannak valahol, küldhetnének egy címet tapasztalattal. Előre is köszönöm a válaszokat. :)
(Ha túl ostobának tartod a kérdésem, vagy engem, és esetleg lustának is, akkor pedig előre is sajnálom, hogy raboltam az időd.)
De mégis hogy"nézted" a Google-t? Magyarul keresve tényleg a gyakorikerdesek hasonló kérdései jönnek elő (azt nem néztem meg, ott nincsenek-e hasznos címek), de angolul(!) keresve már más a helyzet.
Én az interpals.net oldalt használom, valamint tag vagyok az italki.com oldalon is, de az előbbi oldal jobb erre a célra.
A googleban "international penpals" kifejezésre az első, míg az "english penpals" kifejezésre a második helyen jelenik meg az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!