Inter-Lingua nyelviskoláról vélemények?
Figyelt kérdés
2013. okt. 5. 21:32
2/9 A kérdező kommentje:
VÉLEMÉNYEK, de köszönöm! :)
2013. okt. 5. 23:27
3/9 anonim válasza:
Nekem kicsit komolytalan és gagyi volt az egész. Nem ajánlom.
4/9 anonim válasza:
Én teljesen meg voltam elégedve vele. Milyen nyelvre jártál? Egyébként szerintem diák függő................... Ne várja el senki, hogy más megtanulja helyette. ;)
5/9 anonim válasza:
Igen, de ha eltekintünk a tanulástól, akkor is vicc, hogy a 10.00-kor kezdődő óra esetében 10.05-kor még a folyosón kell ácsorognod, mert a nyelviskola nyitva sincs még. Értesítéseket nem küldenek, rendes fűtés sincs. A tanítás kicsit még rosszabb, egy képzett nyelvtanár nincs az egész kócerájban, szerintem nagyon gáz az egész. Határozottan NEM ajánlott. Kérd meg őket, hadd ülhess be egy órára.
6/9 anonim válasza:
Én beültem egy próbaórára és teljesen meg voltam vele elégedve.
Szerintem te teljesen más nyelvsuliban jártál... :D
7/9 anonim válasza:
Komolytalan az egész, vicc ez az iskola. Már a legelején lejön, hogy valami nem stimmel egyébként, de megfizethető és a tankönyv is állítlag ingyen van, amit majd a tanfolyam első napján adnak oda. Na aztán jön csak a feketeleves! A tanfolyamaot 3x csúsztatták, a tankönyv tiszta egyetemi megoldás (az eredeti tankönyvet fénymásolják-hozzáteszem azt is helyenként rosszul-) és a tanár, állítom nincs is diplomája... Annyira felháborottam (mások is egyébként), hogy utánanéztem és nincs semmilyen engedélye, akkreditácioja az iskolának. Erről ennyit!De az előleget visszaadták legalább!
8/9 anonim válasza:
Semmiképp NE menjetek az INTER LINGUA nyelviskolába!!!! Csak pénz lehúzás! Azért is írok, mert többen megjártuk. Bár gyanús volt az ingyen tankönyv és munkafuzet és a nagyon kedvező ár, de csak beiratkoztam... Tankönyvnek nyoma sem volt, csak egy fénymásolatot adtak, ami köszönő viszonyban nem volt a honlapon lévő tankönyvvel. Megkérdeztem, hogy ez lesz a tankönyv, erre azt válaszolták, hogy " Nálunk így megy, egyetemista stílusban nyomjuk". Mi van????- gondoltam, aztán elindult az ora és akkor jött a második pofon, a tanár. Nem beszélt helyesen angolul (nem kezdő tanfolyamra jelentkeztem), szinte mi javítottuk ki, tuti, hogy papírja sem volt szerintem. Ja és még valami! A tanfolyamot 8 hétig tologatták, mindenféle indokkal, a legvégén egy teljesen más időpontban indították el.
9/9 Wanda8 válasza:
Ez most komoly?
Ne hidjétek már, hogy ez máshol más lenne!
De akinek ennyire nem felel meg semmi az nyugodtan menjen el a katedrához 120 ezerért 20 fős csopiba. feel free.
Én személy szerint német intenzív tanfolyamon voltam és iszonyat jó volt. Pörgős volt az óra, korrekt a tanár, minden órára készült. Könyvet megmondták előre, hogy fénymásolt lesz de sztem mindenki verje a popsiját a földhöz, hogy nem kell megvenni eredetit 10000-ért.
Az iskola jól megközelíthető helyen volt és a teakonyha életet mentett.
Én csak ajánlani tudom az iskolát, de mindenki döntse el magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!