Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit jelent a "tame show"?

Mit jelent a "tame show"?

Figyelt kérdés

Egy közhasznú társasági peep show-t fel akarnak számolni. És ott vannak a táncosok.

The dancers staged a tame show for a local news channel.

2013. szept. 11. 13:14
 1/6 doracell ***** válasza:

A tame-nek van olyan jelentése, hogy unalmas, lapos, sótlan. Nem lehet, hogy egyszerűen erről van szó?

[link]

3. jelentés: lacking spirit, zest, interest, or the capacity to excite

2013. szept. 11. 14:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Végső kétségbeesésemben felhívtam a rokonomat. ÉS azt mondta hogy szadó-mazó show.
2013. szept. 11. 14:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Olyan amiben egy szál gatyában férfi négykézláb közlekedik a palón, a szájában gumicsont. Felette meg egy fekete-vörös latexruhás maszkos domina ostorozza a meztelen testét, tűsarkú cipőjét meg a hátába mélyíti. - Nem kis összegért.
2013. szept. 11. 14:31
 4/6 doracell ***** válasza:
Hát, ettől függetlenül én nem tartom kizártnak, hogy mindezt lelkesedés nélkül, unottan adják elő. A szado-mazo inkább a leírásodból következik. Most rákerestem, nem találtam a tame-nek ilyen jelentését sehol. De ettől még persze lehetséges az is.
2013. szept. 11. 14:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Na és a tame azt jelenti hogy megszelidít. Szelidító show.
2013. szept. 11. 15:23
 6/6 doracell ***** válasza:

Na igen, ez jogos. Három okból nem gondoltam erre:

- Első körben nem volt leírás a műsorról.

- Abban a mondatban nekem egy klasszikus melléknévi jelentés jutott eszembe.

- Még a leírásból sem asszociáltam szelídítésre. Én tuti nem lennék túl szelíd, ha velem ezt művelné valamely nőszemély.

De igazad van, jó erre a szelídítő-só.

2013. szept. 11. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!