Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ti mikor raktátok le a nyel...

Kukszi666 kérdése:

Ti mikor raktátok le a nyel vizsgátokat?

Figyelt kérdés
Közép iskolába?

2013. szept. 1. 09:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Legelsőt négyosztályos gimnázium harmadik évfolyamán.(angol középfok B2)
2013. szept. 1. 10:03
 2/9 anonim ***** válasza:

Angolból középfokot általános 8. osztályban tettem le, most megyek gimibe, a németből szintén középfokot 12.-ben tervezem (az lesz az első nyelvem).

14/L

2013. szept. 1. 10:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Előbb tanulj meg magyarul helyesen szerintem! :D

Egyébként 2 évvel ezelőtt és nem, nem középiskolában.

2013. szept. 1. 10:42
 4/9 A kérdező kommentje:
jártatok külön tanárhoz?
2013. szept. 1. 10:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Nyelvtant megtudtam tanulni egyedül, de befizettem egy kiscsoportos(3-4 fő) beszédkészség fejlesztőre, amit angol anyanyelvű tanár tartott. Ott már első két hétben többet fejlődött a beszédem mint az előtte lévő 10évben.
2013. szept. 1. 11:31
 6/9 anonim ***** válasza:
12.ben tettem le a német felsőfokút, suliban volt ilyen lehetőség, elég menő vizsga volt, szóval nem akartam kihagyni. Nem jártam különórákra, amit tanítottak, és amit otthon készültem, bőven elég volt rá. Most kezdem az egyetemet, jövő nyárra tervezek egy angol felsőt.
2013. szept. 1. 12:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyiket nyolcadikban, másikat gimi 11-ben. Mindig jártam különtanárhoz, de nem a vizsga miatt egészen, hanem mert egyetemen is ezt szerettem volna tanulni, és kiegészítette az órai anyagot.
2013. szept. 1. 13:01
 8/9 Ian Catman ***** válasza:

A nyel vizsgámat mikor gyomortükrözésem volt a belgyógyászaton.

A nyelvvizsgámat egyetemistaként.

2013. szept. 3. 10:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Angol középszint: írásbelit januárban a szóbelit pedig augusztusban. Külön-külön készültem rá, és tanárhoz is jártam. Német lesz a következő hamarosan, szintén középszinten. Idén érettségiztem.
2013. szept. 4. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!