Szeretnék horvátul tanulni, de nem találtam semmilyen könyvet. Mondanátok nekem könyveket, amikből jól lehet tanulni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 08:25
1/5 anonim válasza:
Kezdők horvát nyelvkönyve
2/5 anonim válasza:
Jana-Živkovic-Mandic: Horvát nyelv alap-
fokon, Lekcija 1-10
3/5 Bocipók válasza:
Jana-Živkovic-Mandic: Horvát nyelv alap-
fokon
Én is ebből tanulok, de szerintem tanár nélkül max. a 2. leckéig jutsz. A kiejtést sem tudod egyedül megtanulni.
A hangok hasonlóak a magyarhoz (ez a része nem nehéz), viszont a szavaknál nagyon fontos hogy a hangsúlyt hová helyezed. Kazettát szinte képtelenség beszerezni, marad a tanár. A könyvben csak olvasmányok vannak, a munkafüzetben található a nyelvtan és a hozzá kapcsolódó feladatok.
4/5 anonim válasza:
Bocsáss meg, de egyedül is megy a könyvel, de gondolom az előszóig sem jutottál el. Ha a tankkönyv előszóját elolvasod, láthatod, hogy nem csak a kb. 150 oldalas tankkönyvből, hanem a hozzá tartozó több, mint 250 oldalas munkafüzetből áll, és van hozzá hanganyag is. (Jana Zivkovic-Mandic) Nem könnyű átrágni magad rajta, de ha átrágod magad, akkor jó a könyv/tananyag!! Tanuld meg, aztán alkoss véleményt! Pénzkidobás előtte a tanári segítség. Ezeket neked kell megtanulni, ez után talán tud tanár is érdemben foglalkozni veled. Ára mérsékelt, 900 forint!! Sajnos a Nemzeti tankkönyvkiadónál a kétköttes középfokú változata nem kapható, hiánycikk évek óta. Mindenki kénytelen fénymásolgatni...
5/5 anonim válasza:
Nekem inkább magyart kllene tanulnom, tankkönyv kettő k-val!.... ajaj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!