Hogyan tudnék olasz nyelvet tanulni?
1) A legjobb ha nyelviskolában tanulsz, ott a legkönnyebb összeszedni ha hozzáteszed a részed :)
2) Ha nem akarsz rá annyit költeni akkor érdemes könyvtárazni kutakodni, megkeresni hogy mik a jó könyvek amikből érdemes tanulni, megvenni hanganyaggal könyvvel feladatokkal és szépen nekiesni. Ez pár ezer forintból összejöhet. De az egyedül tanuláshoz kell egy jó hozzáállás :)
3) Ha még a 2)es pontot is drágállod akkor az internet teli van ingyenes anyagokkal, sőt a népszerűbb papíralapú könyvek is fent vannak pdf-ben, megtalálod ha keresed :)
Én 1 éve egyedül japánul tanulok, kb 200órát töltöttem aktív tanulással és közel 1000óra hanagyagot halgattam. Ugyanezt a tudást nyelviskolában az általam ráfordított idő 15%a alatt a fejembe vernék. Meg kell fontolni kinek mennyire fontos és mennyit tud ráfordítani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!