Team kérdése:
Egy tetoválást csináltatok de nem tudom hogyan helyes. Tupac Is Alive vagy Tupac Alive?
Figyelt kérdés
tupac egy ember volt ha valaki nem tudná. köszönöm mindenkinek a segítséget!2013. aug. 20. 20:21
2/10 anonim válasza:
#1, ezt kifejtenéd vagy megindokolnád?
5/10 anonim válasza:
Mindenki zagyvál itt látom. Az "alive" létigét vonz, tehát "Tupac Is Alive" a két lehetőség közül a helyes!
6/10 anonim válasza:
Elsőnek:
Azért szégyellhetnéd magad, hogy ez az ember egy életre magára akar varratni valamit, te meg a bizonytalan angoltudásoddal adsz neki rossz tanácsot.
Tupac is Alive helyes.
8/10 anonim válasza:
Ahol a kulcscsontjaid vannak oda varrasd szerintem és úgy mondjuk hogy: Tupac is still alive, lives in my hearth.
9/10 anonim válasza:
Szerintem a 2. de mért csináltatnál ilyet? Ha tegyük fel még él is akkor egyszer úgy is fog halni (újra)
10/10 anonim válasza:
Inkább írd magyarul.Tupac Él.És kész.Elvégre magyarok vagyunk.Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!