Mi éri meg jobban: biztos középfokú vagy bizonytalan Felsőfokú nyelvvizsga?
Léteznek/léteztek olyan nyelvvizsga központok ahol egyszerre tudod mindkettőt megpróbálni és amelyik szinjét eléred azt kapod meg.
Hogy melyik azt már nem tudom, de talán érdemes lenne akkor neked ennek utána nézni.
Amúgy középfok nem nagy szám, szóval ha már felsőfokú tudásod van, akkor inkább szerez rutint és azt próbáld meg, mert egy középfokúval sokra nem mész.
Szerintem a középfokút próbáld meg , főleg ha bizonytalan vagy.
A felsőfokú nagyon nehéz , a szerencsének is nagy szerepe van , ha bal lábbal kelt fel a vizsgáztatód , akkor buktad.
Én most raktam le a sima angol érettségit és a felsőfokú vizsgát. szerintem nem sokkal nehezebb a felsőfok, csak jobban kell figyelni ésaz apróságokat észrevenni. angolul filmet nézni, zenét hallgatni a leghasznosabb, illetve jártam intenzív kurzusra ahol a tanár mindig felhívta a figyelmónket egy-egy beszélgetés közben ha elhangzott valami fontos kifejezés vagy ilyesmi
szerintem nem annyira para a felsőfok
18-as. Azért van különbség a felső és a közép között. Ráadásul sokféle nyelvvizsgatípus van, tehát még ott is van különbség a nehézségben. Te meg készültél is rá, a kérdezőt viszont készülés nélkül érdekli, ezek szerint.
Pont ez a lényeg, főleg a szókincs és a részletek a különbség. Mert attól még hogy valaki jól elbeszélget egy nyelven, nem biztos hogy a felsőfokút meg tudja csinálni gyakorlás nélkül. A szókincs tényleg fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!