Milyen nehéz a középfokú nyelvvizsga angolból? Nagyon nagy felkészüléssel jár?
Már csak azért kérdezem, mert egy ideje járok angol tanárhoz külön, most a nyáron is voltam párszor és ő azt mondta hogy október körül elküld egy középfokúra, na de én kicsit félek tőle. Mert az oké hogy tudok valamennyire meg eltudok beszélgetni egy külföldivel, de hát mégis. :D
Szóval tapasztalatokat kérek, milyen nehéz/volt a középfokú nyelvizsga angolból ?
Egyáltalán nem nehéz. Bár én még nem tettem le, de elvégeztem egy próbanyelvvizsgát, és csak a magnózás az, amit még gyakorolnom kell és valószínűleg májusban megyek nyelvvizsgára. Ajánlom hogy sok angol filmet nézz, ha van rá lehetőséged az amerikai CNN-t vagy a brit BBC-t, stb. A nyelvtan gyakorlása, a levélírás és a sok olvasás sem árt.
Good luck, dude!
Én nagyon keveset készültem rá, annyi volt , hogy sok filmet/sorozatot néztem angolul/angol felirattal :D
Most ebben a tanévben meg a felsőfokúért megyek :D
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!