Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen nehéz a középfokú...

Milyen nehéz a középfokú nyelvvizsga angolból? Nagyon nagy felkészüléssel jár?

Figyelt kérdés

Már csak azért kérdezem, mert egy ideje járok angol tanárhoz külön, most a nyáron is voltam párszor és ő azt mondta hogy október körül elküld egy középfokúra, na de én kicsit félek tőle. Mert az oké hogy tudok valamennyire meg eltudok beszélgetni egy külföldivel, de hát mégis. :D

Szóval tapasztalatokat kérek, milyen nehéz/volt a középfokú nyelvizsga angolból ?

2013. aug. 15. 10:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem nehéz. Bár én még nem tettem le, de elvégeztem egy próbanyelvvizsgát, és csak a magnózás az, amit még gyakorolnom kell és valószínűleg májusban megyek nyelvvizsgára. Ajánlom hogy sok angol filmet nézz, ha van rá lehetőséged az amerikai CNN-t vagy a brit BBC-t, stb. A nyelvtan gyakorlása, a levélírás és a sok olvasás sem árt.

Good luck, dude!

2013. aug. 15. 11:03
 2/7 anonim ***** válasza:

nekem nem volt nehéz :)

15L

2013. aug. 15. 11:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2013. aug. 15. 11:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Én nagyon keveset készültem rá, annyi volt , hogy sok filmet/sorozatot néztem angolul/angol felirattal :D

Most ebben a tanévben meg a felsőfokúért megyek :D

17/F

2013. aug. 15. 12:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nom olyan könnyű
2013. aug. 15. 14:23
 6/7 anonim ***** válasza:
A neten vannak fent tesztek vagy direkt olyan könyvet is lehet venni amiben nyelvvizsga feladatok vannak. Volt aki írta, hogy ő csak filmeket nézett. Nos ahoz, hogy megérts egy angol nyelvű filmet, ahoz legalább kell egy nyelvvizsga közeli szint. Tehát ott is van bőven tanulás mögötte. Persze ajánlott mindenképp, én már kint élek Angliában és érzem, hogy a napi szintű beszélgetéseken kívül a filmek is fejlesztik a nyelvtudásom. Nyelvvizsgán a magnós résznél lehet nagyon hasznos.
2013. aug. 15. 15:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2013. aug. 15. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!