Mi a különbség a pig és a hog között?
ez jó:D amúgy én is erre a sündisznósra gondoltam először, hogy olyan 'mégsem disznó', vagy hogy is mondjam:D
meg ugye a sertés-disznó kombinációra is, de mivel fogalmam sem volt, megkérdeztem:D
köszi a válaszokat:)
9.35-ös vagy. Tök jó kérdést tettél fel, mert azóta engem is foglalkoztat :D Úgyhogy előkaptam én is az egynyelvű szótárt. Lássuk! (Kb. ugyanarra az eredményre jutottam, mint az előttem szóló)
Hog: a male pig that is kept for its meat
Pig: a fat pinkish animal with short legs and a short tail that is kept on farms for its meat (pork)
Szóval eszerint mindkettő a húsáért van (mi másért mondjuk :)
Másik szótár szerint:
hog: 1. a warthog or other wild pig 2. Br a castrated male pig raised for slaughter
hm... igazából az első amit írtál...hogy miért tartják őket, az ugyan az mindkettő:D csak az egyik rózsaszín és rövid lábú blabla. mint a disznó,amit amúgy is simerünk. innentől nekem a hog a kérdése, hogy mégis az mi a fészkes fene?:D
de az a variáció: hog: 1. a warthog or other wild pig 2. Br a castrated male pig raised for slaughter ez egész jó. szóval én úgy értelmezem hogy a hog az vad a pig meg háziasított. nem?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!