Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Svédül tanulni tényleg könnyebb?

Svédül tanulni tényleg könnyebb?

Figyelt kérdés

ha már tudok németül és angolul?

mind 2 ből van egy b2-m ecl-es majd jövőre szeretnék német felsőt és azután angol felsőt( a németet előbb kezdtem) és utána gondolkozom a svéden

2013. júl. 22. 00:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. júl. 22. 00:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen.

Én ezzel a 2 nyelvvel Svédországban a helyi újságokat el tudtam olvasni.

(A beszéd/kiejtés más tészta és az írás is, de a szavakat elég jól fel lehet ismerni.)

2013. júl. 22. 00:32
 3/6 A kérdező kommentje:
szuper akkor megéri elkezdeni a 2 nyelv után a svédet is?
2013. júl. 22. 00:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Hogy érted, hogy megéri-e?

Mi a célod vele?

2013. júl. 22. 07:58
 5/6 webnyelv ***** válasza:

A svéd nem nehéz nyelv, különösen az angol és német után. Bár szerintem a holland könnyebb angol és német után, de kinek mi könnyű. Hasznosságuk viszont vitatható. Bár, ha már vágod az angolt és a németet, teljesen mindegy, milyen nyelvet tanulsz utána, mert angol és német mindenhova nagyon jó.

Attól függ, hol akarsz dolgozni, miért van szükséged nyelvtudásra. Angol és német után pl. az olasz, spanyol, francia is sokkal könnyebb lenne már.

2013. júl. 22. 10:59
 6/6 A kérdező kommentje:
igazából nem kell sehova csak gondolkodtam,hogy esetleg majd külföldön kéne elhelyezkedni
2013. júl. 22. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!