Hogyan zajlik egy honosító vizsga? Mit kell csinálnom ott? Csak be kell fizetni azt a bizonyos összeget és honosítják v hogy van ez?
Figyelt kérdés
már voltam párszor.. az Ecl-nél német középfokú nyelvvizsgán és nem sikerül sehogy se.. mindig csak pár %-on múlt...és úgy gondoltam inkább fizetek többet de biztosra megyek. a bme nyelvvizsgát elég jónak találom és sztem közel sem olyan nehéz mint az Ecl. de honosítani kell..2013. júl. 19. 20:06
1/10 anonim válasza:
Honosítani olyan nyelvvizsgát kell, amit külföldön szereztek, szóval nem értem a problémád. Amúgy nem akarlak elkeseríteni, de a BME nyelvvizsga nehezebb, mint az ECL.
2/10 A kérdező kommentje:
jaj.. akkor semmi értem..:D am mivel nehezebb az Ecl-nél?
2013. júl. 19. 20:18
3/10 A kérdező kommentje:
kevesebb a feladat,az írásbelin minden feladatnál használható szótár,és a hallott szöveg értésnél az egyik igaz-hamis.. ami nekem jobban megy
2013. júl. 19. 20:25
4/10 A kérdező kommentje:
természetesen az egynyelvűre mennék..
2013. júl. 19. 20:29
5/10 anonim válasza:
Ja, igen, utána gondoltam, hogy az egynyelvűre mennél. Az viszont tényleg könnyű. Legalábbis gondolom :) Nekem van ECL nyelvvizsgám és BME is, de a BME az "rendes".
6/10 A kérdező kommentje:
értem:) és ha mondjuk elmennék egynyelvű bme-re utána lehet olyat h "nemzetközivé" teszem bizonyos összegért?
2013. júl. 19. 21:20
7/10 A kérdező kommentje:
lehet hülyén hangzik..
2013. júl. 19. 21:20
9/10 A kérdező kommentje:
és ha csak államilag elismert vizsgám lenne az mekkora hátrány lenne? úgy tudom ha külföldre megyek dolgozni ott nem a papír hanem a tudás számít , csak ha mondjuk Ausztriában akarnék egyetemre menni akkor kellene. de lehet h tévedek... szóval szerinted? :S
2013. júl. 19. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!