Angolosok! (Akik a 0-ról indultak és lett belőle egy közép-vagy felsőfokú nyelvvizsgája) Ti hogy tanuljátok és sajátítjátok el a nyelvet?
Tudom, olyanokat kérdeztél, akiknek már meg van a középfokot, de én is nulláról kezdtem, és nekem a kreatív angolt javasolták nagyon sokat, kicsit monoton, de szerintem is nagyon jó. Nyelvtannak sokat segít az oxford angol nyelvtan tk, az feladatgyűjtemény is egyben, vagy, ha ingyenest akarsz, és nagyon nem értesz vmit még arra nekem is az english today - népszabadság kiadását javasolták.
Illetve, amit a többiek is mondtak, sok-sok filmet és sorit nézek, feliratosan...én régebben utáltam úgy nézni, de azóta rájöttem, h sokkal élvezetesebb is...nem csak az angol miatt.
Még, amit javasoltak nekem, dalok hallgatása/megtanulása...egy csomó fenn van youtubeon úgy, h le van írva szöveg is. Egyszerűbb megjegyezni úgy a mondatokat is.
És aki nem rendelkezik olyan bő szókinccsel, az ne is lásson inkább hozz? vagy mindenféleképpen érdemes? :)
Köszönöm a kommenteket amúgy : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!