Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Középfokúnyelvvizsgák közül...

Középfokúnyelvvizsgák közül melyik az amelyiket a hülye is meg tudja csinálni?

Figyelt kérdés
melyik az a szótáros nyelvvizsga? azon volt e valaki és ha igen, akkor tapasztalatok?

2013. jún. 28. 10:38
 1/5 anonim ***** válasza:
46%
Én BME-sen voltam kétszer is, mindkét nyelvvizsgám elsőre meglett, mivel a nyelvtani teszten kívül végig lehetett használni a szótárt. Nagyon egyszerű volt. Egyébként az ECLt szokták még mondani, ott azt hallottam nyelvtani teszt sincs.
2013. jún. 28. 10:41
 2/5 A kérdező kommentje:
BME-nyelvtani tesztje milyen volt, kb. mire lehet számitani?
2013. jún. 28. 10:45
 3/5 Girgoy ***** válasza:
A hülye egyiket sem tudja letenni, de a BME és az ECL könnyebbek. Egyébként általában a kétnyelvű nyelvvizsgáknál szoktak bizonyos feladatoknál szótárt engedni (nem végig), az egynyelvűeknél viszont nem. De az egynyelvűek nem feltétlenül nehezebbek még ezzel együtt sem.
2013. jún. 28. 11:12
 4/5 Girgoy ***** válasza:
Amúgy ha a nyelvtannal van gondod, akkor ECL, ott az nem kap olyan hangsúlyt, mint a kommunikáció.
2013. jún. 28. 11:13
 5/5 Ian Catman ***** válasza:
Milyen nyelven? Legkönnyebb az eszperanto. (Semmi haszna, de arra van kitalálva, hogy könnyű legyen.)
2013. jún. 29. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!