Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Érdemes volt a felülvizsgálati...

Érdemes volt a felülvizsgálati javaslatot beküldeni?

Figyelt kérdés
Most voltam a júniusi középfokú, origo típusú nyelvvizsga szóbelin. Teljesen biztos voltam benne, hogy meglesz, hiszen a szóbeli része 85% lett. Aztán tegnap megkaptam az eredményt... és nem felelt meg, 2 pont hiányzott a minimum 8 pontból a magnóhallgatásból(pedig én teljesen jónak éreztem, hiszen mindent értettem a szövegből). Tehát ma úgy döntöttem, hogy mivel csak 2 pont hiányzik elpostázom az ITK-nak a felülirati javaslatot. A válaszokat előre is köszönöm.
2013. jún. 25. 17:18
 1/3 anonim válasza:
Érdemes mindenképpen! Én is pont így jártam januárban az origon, 2 pont kellett volna nekem a magnóból és én is elküldtem a felülvizsgálati kérelmet. Rá kb. 2 hétre jött az e-mail hogy megkaptam a plusz két pontot, ezzel sikeres nyelvvizsgát tettem, és még a 3300 Ft felülvizsgálati díjat is visszautalták.
2013. jún. 28. 10:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Megadták a 2 pontot ami hiányzott a laborból :D Csak gondoltam kiírom, hogy senki ne szomorkodjon, ha 1-3 pont hiányzik a vizsgájából :)
2013. júl. 9. 21:03
 3/3 anonim válasza:
Én is így jártam,mint a kérést kiíró... Meg lehet kérdezni milyen indokot írtatok ? Egyenlőre fogalmam sincs mit írhatnék. Köszönöm
2013. júl. 22. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!