Felülvizsgálati kérelmet hogyan kell kitölteni az ECLnél?
Vizsgázni voltam, és mindkét készségen(írásbeli) átmentem külön-külön, de együtt nem volt meg a 60%. Az újraértékelendő készséghez mit kellene írnom? Azt, hogy írásbeli(az egész: olvasott szövegértése és a levél) vagy azt, hogy írásbeli kommunikáció, alias a levél?
És az indoklás részhez mit várnak el szerintetek?
Egyébként ha külön külön átmentem, akkor újravizsgálják az egyes részeket, vagy csak azt vizsgálják meg, amin alapból is megbuktam?
Amúgy a szövegértés 50% lett, a levél 64%. Együtt, az átlaga 57%, és 60-tól sikerül a vizsga:/
Előre is köszi a válaszokat
Elég sok hiányzik
(Nem tudom össze tudnak-e "kaparni" annyit,
hogy meglegyen)
A szövegértés(résznél)
kéne még keresgélni(pontokat)
Hát 1,5 pont igazából. Én igazából a levélre gondoltam, mert az elég szubjektív. A szövegértés nem annyira.
Köszi a választ:)
Szia! Nekem sajnos anno 0,5 pont hiányzott, én is fellebbeztem, de elutasították... azóta újra nekirugaszkodtam és sikerült :)
Szerintem ecl-nél nem érdemes, de ahogy te jónak látod, próba szerencse! :) De fel a fejjel és ne add fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!