Hogy lehet/meg lehet tanulni franciául tanár nélkül?
Tegnap derült ki, hogy abban a suliban, ahova felvettek, az én osztályomban nem indul francia csoport, úgyhogy spanyolt kell tanulnom, de franciát 1000* jobban szeretnék :( 2 osztályban indul csak francia, de azok... hát, nem nekem való tagozatok, átjelentkezni nem akarok, meg különben is ez volt az "álmom", hogy erre a tagozatra bekerüljek.
Az előző nyári szünetben már tanulgattam a franciát, de így nem megy a kiejtés, meg egyedül unalmas :/ Magántanárra nincs pénzünk.
Olyan csalódott vagyok :(
van ismerősöm, aki úgy tanul kínaiul, h nincs tanár segítsége. facebookon keresett egy kínait, és angolul segít neki, küld anyagokat, meg kiejtésben meg minden, teljesen ingyen, és már nagyon sokat tud.
Én meg angolul tanulok egyedül, van pár könyvem, meg a netről, a kiejtést meg vannak olyan programok, amikbe beírom a szavakat és onnan gyakorlom, és jól megy.
szerintem meg tudod tanulni egyedül is, ha nagyon érdekel, esetleg egy magántanár segítségét is kérheted, mert azért úgy a biztos de hajrá :)
Szerintem lehet meg lehet..
A szorgalmad gondolom nem kicsi.
Könyv mindenképp kéne,hozzá a munkafüzet,meg majd a CD-ről hallgatni.
Én most voltam 9-es,nekem meg a francia volt kötelező (olyan a tagozat) de nagyon szeretem.
Amúgy,ha szeretnéd,én segítek.
Ha gondolod,írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!