Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Eddig jól oldottam meg? A...

Eddig jól oldottam meg? A hiányzó részek hogy lesznek?

Figyelt kérdés

Most tanulok angolul, és a tanárom ezt a lapot adta, hogy csinálgassam, eddig jutottam, de sajnos ebben sem vagyok biztos:( Segítene valaki? Előre is köszönöm!

[link]

2009. okt. 12. 18:31
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

most segítőkész kedvemben voltam xD remélem ez jó :D

2009. okt. 12. 21:34
 2/3 anonim ***** válasza:

A javított verzión annyit módosítanék, hogy a 6. take the dog out és a 7. throw the newspaper away.(Annyit tesz, mit kidobni, eldobni.)A többi a javításban jó.

Magánmegjegyzés: Akkor jársz jól, ha a tanárod tudja, mit nem tudsz, nem kell előtte szégyellni, ha valamit nem tudsz, mert újra elmagyarázza. Így viszont azt hiszi, hogy tudod, és mehet tovább, miközben még gyakorolni kéne.

2009. okt. 12. 22:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. okt. 14. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!