Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit jelentenek a következő...

Mit jelentenek a következő mondatok?

Figyelt kérdés
Dieses anders waren sein im Ausland richtig hip. Das Auflegen macht mir noch so viel Spaß wie als Teenager. Ich hatte sogar mal eine kleine Gruptie-Phase. So richtig hat mich diese Art von Musik allerdings nie begeistern können. Das ist nicht weiter schlimm, schließlich ist der Sound, den der deutsche DJ heute macht, verdammt heiß.Köszönöm a segítséget!
2009. okt. 11. 15:05
 1/2 anonim válasza:

Heló NEm vagyok profi németes de valahogy így fordítanám. Te biztos tudod hogy miről van szó:

Ezek a másikak külföldön nagyon hip-ek voltak (a hip-re nem tudtam rájönni mi lehet)Ez a feltétel/feltevés nekem nekem annyi kedvet/tréfát csinál mint egy tinédzsernek.Nekem volt még egy kis Grupite -fázisom.Úgy rendesen ez a fajta zene engem még soha nem nyűgözött le.Ez most már nem rossz, bezárólag a hangzás olyan mint amit a német Dj-k manapság csinálnak, átkozott forró.

Kb erre jutottam, remélem tudtam segíteni.

2009. okt. 11. 15:56
 2/2 anonim válasza:
Ez most más volt az ő tengerentúli jobb csípő. A Hang tesz engem valaha annyira szórakoztató, mint egy tinédzser. Még volt egy kis idő Gruptie fázisban. Igazán ezt a fajta zenét, de soha nem volt képes inspirálni. Ez nem olyan rossz, elvégre a hangot, ami a német DJ ma ítélve heiß.Köszönöm a segítséget!
2009. okt. 12. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!