Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A francia nyelv. Hogyan...

A francia nyelv. Hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Rákerestem már persze,találtam is 1-2 dolgot..egyenlöre az abc-vel kezdeném. Ki mit tud ajánlani,ami segíthetne? Esetleg tapasztalatok,kinek hogy ment a tanulás? Vagy valami jó weboldal? (Igaz az interneten pl. németböl nem egy hibás weboldalt láttam:S)

Szeptembertöl kezdenék az iskolában franciául is tanulni,eddig úgy néz ki..érdekel,örülnék is. Sajnos muszáj lenne már hozzákezdenem,ha lassan is. (Hosszú miért.)

Ès még egy kérdés: hogyan tudnám felfrissíteni az angol tudásomat?:/ Nem szeretem már ezt a nyelvet,1 éve nem is használom (igaz,elötte se rengeteget haszáltam,csak tanórán),de általános iskolában elég jó voltam és szerettem is.

Szerintetek hogyan szerethetném meg újra?

A válaszokat elöre is köszönöm.

17/l

#kezdő #francia #hozzákezdés #angol átismétlése
2013. jún. 16. 08:34
 1/3 anonim ***** válasza:
66%

Vedd meg az elsős (gimis) francia tankönyvet

és kezdd el nézegetni-

Vagy vegyél egy francia nyelvtant (abban biztos

van szó az abc-ről)

2013. jún. 16. 14:33
 2/3 anonim ***** válasza:
66%

Angolból nézd át amit tanultál eddig

(könyvek, füzetek) Esetleg csinálj témaköröket

(dolgozd ki) mintha az érettségire csinálnád

2013. jún. 16. 14:35
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Kezdőknek.!

Francia szavak kiejtése.

Jó, itt mindent megfogsz találni.

Szavakat. számokat. hónapokat. Lehet gyakorolni.

Sok kitartást, jó tanulást!

Valahol megvan az alfabet is. ABC.

[link]

2013. jún. 17. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!