Hogyan lehet puskázni nyelvvizsgán?
Egyetertek a 2-es valaszadoval, miszerint "60%-hoz nem kell valami nagy tudás, csak gyakorlás." :)
tavaly nyaron 3 honap alatt felkeszultem eros angol alapfokrol felsofokra. Toronymagasan meglett pusztan rengeteg feladatsor kitoltesevel...
Meg a leglustabb emberek is osszeszednek innen-onnan egy kis angol tudast. Nem kell valami oriasi nyelvtudas kozepfokhoz. Szoval inkabb tanulj.
"tavaly nyaron 3 honap alatt felkeszultem eros angol alapfokrol felsofokra. "
Azért ehhez eléggé ritka nyelvérzék kell, szerintem 100-ból 1 ember lenne erre képes, a felsőfok az minimum 25-30 ezres szókincset igényel, egy alapfok körülbelül ötöt.
Azért az a 25-30 Ezer szó egy kicsit túlzás.
Az alábbi angol szókönyv 15 Ezer szót kinál C1-es angol nyelvvizsgához.
Nincs nagyon idő puskázni.
Nekem anno német vizsgán tele volt írva a szótáram , de egyrészt nem kellett másrészt nem is lett volna idő keresgélni...
Van akinek a matek felvételi nem probléma maximális pontra van akinek a nyelvtanulás. A többségnek nem megy otthon 3 hónap alatt a nyelvtanulás és jó lenne ha a közoktatás is ebből indulna ki...
#16, a matek felvételi sem probléma :D
de amúgy középszintről felsőre 3 hónap alatt, nem nulláról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!