Ez csak elméleti kérdés, de nyelvvizsgán szerintetek lehetne puskázni?
Szóval mennyire veszik szigorún pl. a lesést vagy puskázást? Járkálnak körbe, vagy nem? Vihetek be pl. csokit, vagy nem?
Nem készülök se puskázásra, se nyelvvizsgára, csak érdekel a dolog. Mert ugye érettségin sem lehet elvileg puskázni, gyakorlatilag meg simán puskázhattam volna. :)
Nem lehet, és nem is érdemes.
Az érettségi látszik, mennyien puskáznak, olyan ostobák kerülnek be fősulira, hogy már én szégyellem, hogy az adómból tanulhat. :(
Csokit vihetsz be, legalább is én még vihettem, de az sem tavaly volt. :)
Elég rutinosak a felügyelők, ha elkapnak, megint befizetheted a vizsgadíjat is, szóval tiszta haszon. Amíg előnyük származik belőle, addig elkapnak. :)
max a levélformát lenne érdemes felírni..
nyelvvizsgán bármi előjöhet, nincsenek konkrét tételek sem..
Nem tudom, hogy mit írnék, nincs nyelvvizsgám, és ha lesz, nyilván nem puskázással akarom megszerezni.
Mondom, csak elméleti a kérdés. :)
Köszi a válaszokat!
Hát, én bavallom őszintén, megpróbáltam puskázni.
Teszt volt, és az előttem lévőről lelestem, hogy mit írt.
Mondjuk sokra nem mentem vele, mert csak kettőt tudtam lelesni, és az a kettő nekem is megvolt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!