Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen hasznos kifejezéseket...

Milyen hasznos kifejezéseket tudtok érveléshez angolul?

Figyelt kérdés
Emelt szintű szóbeli érettségizni fogok angolból, ezért lenne szükségem egy kis segítségre. Írnátok nekem hasznos kifejezéseket érveléshez? Esetleg ajánlanátok nekem olyan oldalakat a neten, ahol pl.: érveléshez, "kép összehasonlításhoz" és magához a párbeszédhez vannak segédanyagok emelt szintű érettségihez? Én sajnos semmi jót nem találtam. Előre is nagyon szépen köszönöm a fáradozást, a segítséget!
2013. jún. 7. 17:49
 1/1 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt találtam, mondjuk amit hiányolok belőle az saját véleményre való utalás (nyilván az oldal célja miatt ott ez nem jön elő, de szóbelire hasznos):

As far as I know/am concerned

In my (humble) opinion

If you ask me

From my perspective/viewpoint

From what I can tell

2013. jún. 7. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!