Milyen hasznos kifejezéseket tudtok érveléshez angolul?
Figyelt kérdés
Emelt szintű szóbeli érettségizni fogok angolból, ezért lenne szükségem egy kis segítségre. Írnátok nekem hasznos kifejezéseket érveléshez? Esetleg ajánlanátok nekem olyan oldalakat a neten, ahol pl.: érveléshez, "kép összehasonlításhoz" és magához a párbeszédhez vannak segédanyagok emelt szintű érettségihez? Én sajnos semmi jót nem találtam. Előre is nagyon szépen köszönöm a fáradozást, a segítséget!2013. jún. 7. 17:49
1/1 anonim válasza:
Én ezt találtam, mondjuk amit hiányolok belőle az saját véleményre való utalás (nyilván az oldal célja miatt ott ez nem jön elő, de szóbelire hasznos):
As far as I know/am concerned
In my (humble) opinion
If you ask me
From my perspective/viewpoint
From what I can tell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!