Nagyon félek a holnapi emelt angol szóbelimtől. Más is ennyire parázik?
Egyébként ezek emelt szintű tételek szerinted?
Szia! (:
Én is nagyon paráztam, én ma voltam (: Rendes volt a vizsgáztató és nagyon szépen, tisztán beszélt angolul (: Egy kalappal holnapra!
Nyelvi szóbelikre én semmit nem készültem/készülök... Nem kérdeznek olyat, amire minimális logikával - kreativitással ne lehetne válaszolni. Ma voltam franciából emelten, és jól ment.
Holnap viszont magyar... :/ Nagyon félek....
Kérdéseknél: milyen az ideális szomszéd, mit tennék, ha eltűnne az elektromosság, melyik a legegzotikusabb étel, amit valaha ettem... ja meg hogy hogy képzelem el az esküvőm :D
Képleírás: háztípusok, nagyváros előnyei-hátrányai stb.
Szituáció: a barátom Kínába akar menni és ugyanazokat akarja enni, mint itthon, győzzem meg, hogy próbálja ki a különböző helyi/nemzeti kajákat... :D
A pénzről kaptam kérdéseket: boldogít-e? szoktam-e spórolni, adományozni? a pénz-e a legfontosabb egy munkahelyen, örülök-e ha azt kapom ajándéknak (:
Aztán az érvelésnél az volt az állítás, hogy nem szabadna alkohollal kiszolgálni a 21 éven aluliakat
Képeknél pedig hotelek voltak (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!