Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nagyon félek a holnapi emelt...

Nagyon félek a holnapi emelt angol szóbelimtől. Más is ennyire parázik?

Figyelt kérdés
B2-es nyelvvizsgám meg van. De nagyon félek. 1000 questions 1000 answers cmű könyvet csak olvasgattam de nem magoltam. 67%os lett az emelt írásbelim. Annyira félek, hogy nem fogok tudni válaszolni a kérdésekre, vagy nem fogom érteni a kérdést.
2013. jún. 6. 13:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Egyébként ezek emelt szintű tételek szerinted?

[link]

2013. jún. 6. 14:35
 12/29 anonim ***** válasza:

Szia! (:

Én is nagyon paráztam, én ma voltam (: Rendes volt a vizsgáztató és nagyon szépen, tisztán beszélt angolul (: Egy kalappal holnapra!

2013. jún. 6. 14:39
 13/29 anonim ***** válasza:

Nyelvi szóbelikre én semmit nem készültem/készülök... Nem kérdeznek olyat, amire minimális logikával - kreativitással ne lehetne válaszolni. Ma voltam franciából emelten, és jól ment.

Holnap viszont magyar... :/ Nagyon félek....

2013. jún. 6. 15:33
 14/29 A kérdező kommentje:
Mikről kellett beszélned ma? olyan jó neked, hogy már túl vagy rajta. Én már inkább nem is tanulok, mert csak felidegesíteném magam, hogy mennyi mindent nem tudok
2013. jún. 6. 15:38
 15/29 anonim ***** válasza:

Kérdéseknél: milyen az ideális szomszéd, mit tennék, ha eltűnne az elektromosság, melyik a legegzotikusabb étel, amit valaha ettem... ja meg hogy hogy képzelem el az esküvőm :D

Képleírás: háztípusok, nagyváros előnyei-hátrányai stb.

Szituáció: a barátom Kínába akar menni és ugyanazokat akarja enni, mint itthon, győzzem meg, hogy próbálja ki a különböző helyi/nemzeti kajákat... :D

2013. jún. 6. 16:03
 16/29 A kérdező kommentje:
ezek nem is annyira rosszak. :)
2013. jún. 6. 16:35
 17/29 anonim ***** válasza:
Ugye :) nem kell izgulni, mert az csak elrontja a teljesítményedet. Nem ismered őket, ők sem téged, csak arra tudnak hagyatkozni, amit ott produkálsz. Sok sikert! :)
2013. jún. 6. 17:14
 18/29 anonim ***** válasza:
Mit tennék, ha eltűnne az elekromosság? Pf. Ülnék a sötétben. Miket válaszoltál erre?
2013. jún. 6. 17:16
 19/29 anonim ***** válasza:

A pénzről kaptam kérdéseket: boldogít-e? szoktam-e spórolni, adományozni? a pénz-e a legfontosabb egy munkahelyen, örülök-e ha azt kapom ajándéknak (:

Aztán az érvelésnél az volt az állítás, hogy nem szabadna alkohollal kiszolgálni a 21 éven aluliakat

Képeknél pedig hotelek voltak (:

2013. jún. 6. 19:37
 20/29 A kérdező kommentje:
Ez is eleg jo:) remelem hasonlokat kapok holnap en is
2013. jún. 6. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!