Nagyon félek a holnapi emelt angol szóbelimtől. Más is ennyire parázik?
Dettó.
Én emelt érettségizek angolból szombaton, és k*rvára fosok, pláne azért, mert ma leültem tanulni, és nem éreztem hatását, mintha megtelt volna a fejem, csak sajnos nem érzem magam továbbra sem magabiztosnak. Nekem 50%-os lett sajna az írásbelim, szerintem a leveleimet eléggé lepontozták, szóval félek, hogy a vizsgáztató tanár (aki gondolom ugyanaz lesz, aki javította az írásbelim) majd szóbelin is ilyen kritikus lesz. Félek, hogy undok lesz, meg arcokat vág, és türelmetlen lesz. Nálunk középsuliban kaki volt a nyelvoktatás, kábé alapszinten mozogtunk, és egyedül készültem, szóval rejtély, meg tudok-e majd egyáltalán szólalni.... Írásbelire nem készültem sokat, de a szóbelire igen, de még sosem használtam élesben az angolomat... Szerintem amúgy a 67/ elég jó, nem kell félned.
Én se magolok, sajna nem is menne, bár most klassz lenne. :D
Minden nap elolvasok mindent, aztán ennyi, ennél többet szerintem nem tehetek. Csak most nem megy a tanulás, és nem értem, miért... Neked is hajrá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!