JLPT tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Szóval... Arra lennék kíváncsi, hogy aki már volt japánból nyelvvizsgázni az milyen szinten, és mennyi év tanulás után. Meg hogy mennyire tűnt nehéznek az a szint stb.
Előre is köszönöm!
2013. jún. 3. 13:53
1/6 anonim válasza:
Én kb. 2 év után nevetésgesen egyszerűnek éreztem a JLPT4-t.
2/6 anonim válasza:
Én egy év után voltam a hármas szintűn, az nagyon könnyű volt. Rá egy évre a ketteset próbáltam, de olyan 10-15 pont még kellett volna. Egy évvel később már nem próbálkoztam, mert akkor már egy ideje nem volt lehetőségem tovább tanulni a nyelvet, és úgy éreztem, hogy még az előző évhez képest is sokkal gázabb lett volna az eredményem.
3/6 hunbula válasza:
2 év után (heti egy órában) mentem N5re, egyszerűen sikerült.
plusz másfél év tanulás után mentem N4re, nem volt vészes.
Viszont júliusban megyek N3ra, és, hát, majd meglátjuk, megteszem, ami tőlem telik.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat ^^! Olyan valaki van esetleg, aki az N1el megpróbálkozott???
2013. jún. 4. 15:25
5/6 anonim válasza:
2008-ban, kb. 12 év (nem folyamatos, de az utolsó két évben intenzív) tanulás után 83%-kal megcsináltam :)
6/6 anonim válasza:
Körülbelül 6 éve tanulom magam, és az N3-as sikerült. Kissé nehéznek találtam az olvasott szöveg értését, a többi részt könnyen megoldottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!