Több nyelven beszélők! Hogy tartjátok szinten a nyelvtudásotokat?
Szerintem talán a legegyszerűbb ha a napi cselekvéseket is az adott nyelven végzed.Például tv-nézés,hírek neten való olvasása,esetleg zenehallgatás.
Vagy jó lenne ha tudnál kommunikálni anyanyelvi beszélőkkel ha van időd.Például facebookon,skypeon.
Én három nyelvet tudok felsőfokú szinten, további kettőt középfokon, de a munkám során csak hármat használok belőle aktívan napi szinten. Szinten tartani regényekkel és podokkal szoktam. Igyekszem mindegyik nyelven minden negyedévben legalább egy regényt elolvasni. A beszerzési forrásaim:
Podokat (8-10 perces audioszövegek mindenféle szinten, alsóbb szinteken általában angol nyelvű összekötő és magyarázó szövegekkel) pedig innen tölthetsz le:
Illetve a világnyelvekből van még külön:
Fizetősek a letöltések, viszont regisztráció után egy hétig használhatod mindegyiket ingyen, ez alatt meg a teljes anyagot kényelmesen le tudod tölteni a gépedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!