Angol, olasz és német nyelv után milyen nyelvet javasolnátok?
Azért kérdeztem, mert nem tudom mennyire lenne jó, ha belevágnék egy teljesen más típusú nyelvbe (pl akkor arabba, vagy esetleg kínaiba, ahogy Ti is ajánlottátok), vagy inkább akkor még 1 latin, esetleg szláv nyelv. Francia is tetszene nagyon különben, kedvelem a francia irodalmat és a francia filmeket (speciel a 3 kedvenc filmemből 2 francia), viszont a múltkor néztem egy videót francia nyelven és szörnyű volt a hangzása :/ de lehet csak az az 1 lány beszél úgy, vagy valami vidéki tájszólás, nem tudom.
Egy időben szimpatizáltam a héberrel is, de az írásmódja eléggé ijesztő, egy nagy halom pí betűre emlékeztet :D ami viszont a matekra...
Szerintem portugál,francia,spanyol.A portugál is jó, igaz hogy spanyolra jobban hasonlít,mint az olaszra.(De mivel újlatin,ezért az olasz megkönnyíti a többi újlatin megtanulását)
De amúgy szerintem már 4.nek mindegy.
Francia is nagyon jó.A hangzásának utánajárhatsz még.És kiderül tetszik-e.
Itt például nézhetsz műsorokat,hallhatod a hangzását.
Zenéket is küldök,ha szeretnéd.
Amúgy az arab,héber nyelv is elég különleges.A japán,kínai is.Orosz is.
A holland azért jó,mert angol és a német is megkönnyítik.
Különben,többet nem vállalnál be egyszerre?Ha már a 4.nyelvnél tartasz,biztos van elég jó nyelvérzéked.
Azért kérdeztem hogy vállalnál-e többet,mert tudnék többet szelektálni :)
Amúgy,ha a portugál tetszik,tanuld azt :)
Kedves kérdező, én is ezt a 3 nyelvet tanulom (csak angolból vagyok c1 körül) és nagyon érdekelne, hogy hogyan sajátítottad el mindhármat ilyen jól? Gratulálok hozzá!
Kérdésedre válaszolva én biztos a hollandban támogatnálak! (Vagy dán / egyéb skandináv nyelv.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!