Hogy fejezzek ki nagy örömet angolul?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy levelezek egy angol lánnyal, nyelvtanulás céljából. Alapszinten tudok csak társalogni, ezért a levél megírása mindig gondot okoz. Most kaptam tőle egy ajándékot a levél mellé, aminek nagyon örültem és szeretném megfelelő nyelvi eszközökkel kifejezni a köszönetem. Ő jól tud angolul. Tehát nem csak egy szimpla köszönömöt szeretnék írni neki, hanem valami olyasmit, hogy mennyire meglepett és igazán nagyon köszönöm, nagyon boldog vagyok, ő pedig nagyon-nagyon kedves.2013. máj. 29. 22:03
1/4 anonim válasza:
Nehéz így, mi nem tudjuk milyen viszonyban vagytok, mit kaptál tőle, miért azt, mióta ismered stb. Legalább magyarul írd le h mit szeretnél nagyjából.
3/4 anonim válasza:
I was really surprised with your present. It made me very happy so it was very nice of you to send it to me.
Thank you very much!
4/4 anonim válasza:
Legalább pleasantly surprised, és at. Még akkor is ha a köv mondatban kifejted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!