Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy fejezzek ki nagy örömet...

Hogy fejezzek ki nagy örömet angolul?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy levelezek egy angol lánnyal, nyelvtanulás céljából. Alapszinten tudok csak társalogni, ezért a levél megírása mindig gondot okoz. Most kaptam tőle egy ajándékot a levél mellé, aminek nagyon örültem és szeretném megfelelő nyelvi eszközökkel kifejezni a köszönetem. Ő jól tud angolul. Tehát nem csak egy szimpla köszönömöt szeretnék írni neki, hanem valami olyasmit, hogy mennyire meglepett és igazán nagyon köszönöm, nagyon boldog vagyok, ő pedig nagyon-nagyon kedves.
2013. máj. 29. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Nehéz így, mi nem tudjuk milyen viszonyban vagytok, mit kaptál tőle, miért azt, mióta ismered stb. Legalább magyarul írd le h mit szeretnél nagyjából.
2013. máj. 29. 22:36
 2/4 anonim ***** válasza:
fuck yeah! :D
2013. máj. 29. 22:42
 3/4 anonim ***** válasza:

I was really surprised with your present. It made me very happy so it was very nice of you to send it to me.

Thank you very much!

2013. máj. 29. 22:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Legalább pleasantly surprised, és at. Még akkor is ha a köv mondatban kifejted.
2013. máj. 29. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!