Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Van esélyem egy felsőfokú...

Van esélyem egy felsőfokú nyelvvizsgára?

Figyelt kérdés
ITK-s nyelvvizsgát csináltam. Nem mondom, hogy bőven meglett, de meglett. Az érdekelne, hogy ha sokat foglalkozok továbbra is a nyelvvel, akkor van-e esélyem január,februárra letenni egy felsőfokot szerintetek?:) Angol nyelv
2013. máj. 29. 21:27
 1/1 anonim ***** válasza:

intenzív tanulással szerintem meglehet

de! így látatlanban, nem ismerve téged,nem tudva a képességeidet,azt hogy mennyire tudsz tanulni,mennyire vagy kitartó,napi szinten mennyi időt szánnál rá.. nehéz eldönteni,hogy vajon meglenne-e

Az origó jó nyelvvizsga! szerintem olyan közepesen nehéz, viszont a felsőfokú szóbelijén a magnó szerintem nehéz(legalábbis nekem az volt).Na és akkor most jön az,hogy "de ha neked jól megy a hallás utáni értés,akkor csak fejleszteni kell és azzal sem lesz gondod,de én nem tudom,hogy miből vagy jó.Olyan nyelvvizsgára menj,aminek feladatai erősséged,mert lehet egy origó felső januárra nem lenne meg, de egy TELC igen,mert annak a feladattípusai jobban mennek.Arra is figyelj,hogy szeretnél-e szótárt használni.Ez is egy mérvadó dolog,legalábbis szerintem.

A korodat se írtad le.Így még nehezebb állást foglalni.

18L

2013. aug. 20. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!