Milyen könyveket ajánlanátok, melyekkel a felsőfokú olasz nyelvvizsgára felkészülhetnék?
:)Nekem az angol és orosz változata van meg.Az angol abszolút bejön.(Az oroszban még ennyire nem mélyedtem el,de az se tűnik rossznak)
Volare (Olasz nyelvkönyv)
meg bármilyen avanzato-s könyvet:
pl Magari! Libro + 2 CD Audio (corso di
lingua e cultura italiana intermedio
e avanzato)
Grammatica avanzata della lingua italiana
Ascolto avanzato
vagy Gyakorlókönyv az olasz szóbeli nyelvvizsgához. Közép- és felsőfok
és minél több eredeti újságcikket, könyvet, weboldalt fordítanék/olvasnék, zenét, műsort hallgatnék...
C1 szint Írásbelihez: Alessandra Latino – Marida Muscolino: Una grammatica italiana per tutti 2
T. Marin: Ascolto Avanzato + CD
T. Marin: La Prova Orale 2
Katerin Katerinov : La lingua italiana per stranieri /corso superiore/
Doró Gézáné Kovács Mónika: 1000 olasz tesztkérdés
Szóbelihez: T. Marin: La Prova Orale 2 Minden szintű vizsga írásbeli és szóbeli felkészüléséhez ajánljuk a következő CD- vel ellátott kiadványokat: Ogonovsky Edit- Paróczai Anna, / Novantanove 99 situazioni solite ed insolite per praticare l'italiano. Olasz feladatgyűjtemény a beszédkészség fejlesztéséhez fiataloknak érettségi előtt és után,/ Budapest, Eötvös József Könyvkiadó, 2004 Bulinszky Marianna- Horváth T. Krisztina, /Esami comunicativi in italiano. Készségfejlesztő gyakorlókönyv az olasz nyelvvizsgákhoz és az új érettségihez/, Budapest, Editio Mediterranica, 2004 Hallás után értés gyakorláshoz ajánljuk: http://learn- italian.blogspot.com/ Olasz rádiók: [link]
#olaszradiok
Mentettem.... én is.
Grazie mille!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!