Hogyan készüljek az angol szóbeli érettségomre?
ismerös,
angolul kiválóan beszéltem mikor németbe költöztem egy szó nélkül, itt elkezdtem a németet de az elsö kérdésem mibdgi az volt hogy beszél-e angolul. most mßar jól beszélek németül ha új emberrel talizok nem kérdem za angolt de pl a sogorommal akiröl tudom hoyg jól beszél angolul képtelen vagy németül beszélni. vagy olyan régi barátainkkal akik beszélnek angolul. de már úgy kezelek mindenkit hogy németül kell beszélnünk. söt van egy magyar baráti párunk és a párommal németül beszélnek és megszoktam hogy velük is németül beszélek pedig magyarok. csak ha nincs ott a párom beszélünk németül. nehéz
probálj angolul gondolkodni, egy egy szituba bele képzelni magad, azt ami a fejedbne jár angolul végig pörgetni.
erre én is kiváncsi vagyok.nekem is most lesz 25-én és még nem tanultam rá semmit.
Rögtönzés vajon ér valamit?Meg nekünk számtek elnökünk lesz az tud jól angolul?
bocs hogy rátelepedtem a kérdésedre :))
Van ez a könyv: 1000 questions, 1000 answers c. könyv. Remekül felkészülhetsz belőle! Jóval több mint amit érettségin vagy nyelvvizsgán kérnek.
Amúgy meg légy tisztában a nyelvtannal és fejleszd a szókincsed, szerintem ez a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!