Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan készüljek az angol...

Hogyan készüljek az angol szóbeli érettségomre?

Figyelt kérdés
2008. jún. 18. 17:20
 1/7 A kérdező kommentje:
*érettségimre ..bocsánat, elírtam
2008. jún. 18. 17:20
 2/7 anonim válasza:
Ha van angol kábel/műholdas tv akkor kapcsold be, ha csak a háttérben is fut, de napi több órát, akkor kicsit szokja az ember. Most többet nem tudok, nyilván az lenne jó ha valakivel beszélgetnél angolul.
2008. jún. 18. 18:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Az a bajom, hogy nem vagyok "rászorulva" arra, hogy megértessem magam. Külföldön minden oké, de, ha egy olyan ember ül velem szemben, akiről tudom, hogy tud magyarul, már baj van... :S
2008. jún. 18. 19:18
 4/7 anonim ***** válasza:

ismerös,

angolul kiválóan beszéltem mikor németbe költöztem egy szó nélkül, itt elkezdtem a németet de az elsö kérdésem mibdgi az volt hogy beszél-e angolul. most mßar jól beszélek németül ha új emberrel talizok nem kérdem za angolt de pl a sogorommal akiröl tudom hoyg jól beszél angolul képtelen vagy németül beszélni. vagy olyan régi barátainkkal akik beszélnek angolul. de már úgy kezelek mindenkit hogy németül kell beszélnünk. söt van egy magyar baráti párunk és a párommal németül beszélnek és megszoktam hogy velük is németül beszélek pedig magyarok. csak ha nincs ott a párom beszélünk németül. nehéz

probálj angolul gondolkodni, egy egy szituba bele képzelni magad, azt ami a fejedbne jár angolul végig pörgetni.

2008. jún. 18. 21:01
 5/7 anonim válasza:

erre én is kiváncsi vagyok.nekem is most lesz 25-én és még nem tanultam rá semmit.

Rögtönzés vajon ér valamit?Meg nekünk számtek elnökünk lesz az tud jól angolul?

bocs hogy rátelepedtem a kérdésedre :))

2008. jún. 18. 21:03
 6/7 anonim válasza:
sztem amugy az alapszavakkal nem lesz gond szerintem én ugy fogom csdinálni hogy a mondatkezdeteket betanulom meg olyan alapszótöket hogy (mi ,egy ,akkor ,ha) és valahogy összerakok egy mondatot
2008. jún. 18. 21:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Van ez a könyv: 1000 questions, 1000 answers c. könyv. Remekül felkészülhetsz belőle! Jóval több mint amit érettségin vagy nyelvvizsgán kérnek.

Amúgy meg légy tisztában a nyelvtannal és fejleszd a szókincsed, szerintem ez a legfontosabb.

2008. jún. 19. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!