Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Franciából négy év alatt heti...

Franciából négy év alatt heti hány órát kell vennem, hogy ha elakarok jutni a felsőfokúig?

Figyelt kérdés

2013. máj. 22. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Minden nap minimum egy óra francia, akkor simán. :)
2013. máj. 22. 20:47
 2/4 anonim válasza:
szerintem ha napi 1 óra belefér, akkor 2-3 év alatt is megvan az. a lényeg h tanárral is egyeztess.
2013. jún. 4. 16:10
 3/4 webnyelv ***** válasza:
Heti 2 óra ideális, de a hét többi napján is kéne foglalkozni a nyelvvel. Amúgy függ több dologtól is, tanártól, könyvtől, a tanuló életkorától, de leginkább érdeklődésétől, lelkesedésétől, nyelvérzékétől, szorgalmától.
2013. jún. 14. 13:19
 4/4 Cristo ***** válasza:

Én idegennyelveket úgy szoktam önállóan, hogy minden nap v. másnap egy nyelvtani rész, minden napi gyakorlás, és esetleg minden héten egy lexikai anyag (valamilyen témából).

Plusz esetleg nem árt, ha van olyan idegennyelvű levelezőtársad v. online játékok ill. bármi más...

De te tudod.

2013. júl. 29. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!