Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Orosz tanfolyam várakozás nélkül?

Orosz tanfolyam várakozás nélkül?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nincs valakinek véletlenül egy nagyon jó tippje orosz nyelvtanfolyammal kapcsolatban (kezdő) amit jó szívvel ajánlani is tudna és ahol nem kellene hónapokat arra várni hogy kigyűljön egy csoportlétszám? Nagyon szépen köszönöm. A nagyon intenzív tanfolyamok (pl.5X5 óra h-p) is érdekelnének.Budapesten

2013. máj. 21. 17:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért nem otthon tanulsz pl az ELOval?Sokan mondják,hogy nagyon jó és nyelvvizsgát is leteheted utána.
2013. máj. 21. 17:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Mert ha egy csoportban hallom a többiek próbálkozásait is meg a tanárt akkor könnyebben rögzül számomra.
2013. máj. 21. 17:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Egy iszonyat jó (esetleg anyanyelvi) magántanár Budapesten? Még egy ilyen ajánlásnak is nagyon örülnék.
2013. máj. 21. 17:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Most intenzív orosz indul a soter nyelviskolában, a ringben is eléggé hirdetik a nyári tanfolyamokat meg van még 1-2 hely ahol láttam de nem tudom hogy ezekre kell e várakozni. Bár a ring elég furcsának tűnik..
2013. jún. 1. 04:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, előző. Nagyon hasznos volt.
2013. jún. 1. 10:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a moe honlapját javaslom, én Miskolcra járok oroszra. Kedvezményes nyelvoktatás a nevük.
2013. szept. 24. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!