Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Gimiben franciául és olaszul...

Gimiben franciául és olaszul vagy esetleg németül fogok tanulni. Otthon autodidakta módon, ha van érzékem a nyelvtanuláshoz és érdekel, meg tudnék tanulni spanyolul?

Figyelt kérdés
2009. okt. 2. 19:02
 1/9 anonim válasza:
55%
Mi honann tudnánk ,hogy megtudsz-e tanulni?Szerinted itt médiumok vannak???Vagy megtudsz tanulni vagy sem.Ezt neked kell el dönteni nem nekünk.
2009. okt. 2. 19:33
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Ha komolyan gondolod, és nem sajnálsz napi legalább egyórát nyelvtanulásra fordítani, akkor igen. Szerencsés lenne, ha a gimiben franciát és/vagy olaszt tanulnál hozzá. Én csak franciául tudok (felsőfokon), de megértem a spanyolt és az olaszt is írásban, illetve szóban is, ha lassan és tagoltan beszélnek.
2009. okt. 2. 19:34
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
igen, megtudsz! én magamtól tanultam meg angolul és hollandul, sőt egyszer elkezdtem finnül is, de az már nehéz volt és meguntam:) kitartás!
2009. okt. 2. 19:54
 4/9 A kérdező kommentje:

köszi az utolsó 2 választ!

nem tudom, hogy ha csak ilyen parasztul tud válaszolni az 1., akkor miért kell egyátalán írnia???

2009. okt. 2. 19:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne vedd biztosra. Nekem jó nyelvérzékem van, de hiába tanultam én itthon olaszt, tanár nélkül nem ment a legjobban. Oké, tudok egyet s mást, de nem vagyok benne biztos, hogy amit tudok, azt jól tudom. Érdekes amúgy, pert van pozitív példám is, papám teljesen egyedül tanult meg 3 idegen nyelvet is, amit aztán tökéletesen beszélt.
2009. okt. 6. 09:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A legjobban úgy jársz, ha tanulod a szavakat ezerrel, meg beszerzel egy jó nyelvtankönyvet valamint egy spanyol szakos egyetemistát. (vagy aki tanult spanyolul emberkét). Hiszen ha szorgalmas vagy, a nyelvtant meg szavakat meg tudod tanulni, de egy idegen nyelvnél fontos a kiejtés és a kommunikáció is, amit egyedül nemigazán tudsz megvalósítani. Én franciával csinálom így, olcsóbb jóval, mint nyelvsuli vagy magántanár, és nekem nem a nyelvvizsgapapír a fontos, hanem a tényleges nyelvtudás. (szóbeli nyelvvizsgát azért szeretnék, az írásbelinek annyira nem látom hasznát számomra, de ez már más tészta)

Szóval: szavak tanulása, jó nyelvtankönyv és egy ismerős, aki az adott nyelvet tanulja/tanulta. Egyébként sok sikert!!

2009. okt. 6. 11:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

javaslom, nézd meg a kreativnyelvtanulas.hu-t nagyon hasznos, olyan módszer ez amit pont Neked találtak ki!

Én az angolt nyűvöm, tényleg forradalmi a módszer, mint ahogy a szerző állítja!

2009. okt. 6. 17:32
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. febr. 10. 19:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyelvet tanulni tanár, vagy megfelelő segítség nélkül olyan, mint úszni tanulni, víz nélkül. Mellesleg úgy látom, olyanok okoskodnak itt az idegen nyelvekről, akik még magyarul sem tudnak helyesen írni!!!
2013. aug. 6. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!